Флешмоби, благодійні вечори і вистави: Що цікавого цього тижня у Франківську?


Вистави, презентації, зустрічі, або ж покази. В Івано-Франківську щодня відбувається багато різноманітних культурних подій.

Планувати дозвілля варто завчасно, тож кореспондент Бліц-Інфо зібрав найцікавіші події цього тижня - з 22 до 28 січня.

Зокрема сьогодні, 22 січня о 12:00 год. на "стометрівці", вул. Незалежності відбудеться Акція 'Живий ланцюг єдності'.

22 січня є знаменним днем історії нашої Батьківщини – України. 99 років тому було проголошено Незалежність України, коли об‘єднались в єдине ціле Українська Народна Республіка (УНР) та Західно-Українська Народна Республіка (ЗУНР). Декілька років тому пішли у вічність перші герої Небесної сотні – Сергій Нігоян та Михайло Жізднєвський. На вшанування пам‘яті тих, хто боровся і бореться за незалежність та свободу України, буде проведено акцію «Живий ланцюг Соборності». Перший такий «живий» ланцюг було утворено в січні 1990 року, котрий з’єднав Київ та Львів. 22-го січня ми, громадяни України, доведемо, що цей ланцюг, що з‘єднує серця усіх українців Сходу та Заходу, Півночі та Півдня, є і буде нерозривним. Акція відбудеться на підтримку аналогічної акції в Києві, Львові та інших містах.

Акція 'Живий ланцюг єдності'

У вівторок, 23 січня у відкритому просторі "Вдома" франківцям розкажуть про "100500 ідей для подорожей у Францію"

Наталя Вишневецька розкаже про такі місця у Франції, про які знає небагато мандрівників - де шукати шлях мімоз та квіткові і лимонні фестивалі, де знайти піщану пустелю з величезними дюнами, місця для серфінга та купання, улюблені місця художників, найсмачніших устриць, сніг влітку, найкрасивіші села, містичні кам'яні інсталяції, фламінго та "однорогів" та ще багато чого.
Поговоримо, куди і коли їхати, чим привабливий туристичний несезон, як подорожувати Францією. 
Наталя збирала ці подорожі багато років, але спробує за 2 години розказати найцікавіше і надихнути вас на зустріч із Францією. зазначають організатори.

Детальніше на сторінці події у мережі

Також 23 січня о 18.00 год. в театрі ім. Івана Франка, Незалежності 42 відбудеться показ вистави "За дверима бажань".

Вистава

24 січня франківців запрошують о 18.00 год. в Театр ім. Івана Франка, Незалежності 42 на показ вистави "Змішані почуття".

Кращі роки життя, перспективи та кращі почуття – все у минулому… Принаймні саме так думає Крістіна Мільман, оглядаючи спаковані валізи та роздаючи робітникам останні настанови щодо виносу меблів з квартири. Вона переїздить у небуття. У голові та квартирі повний безлад, котрий чудово доповнить Герман Льюіс, у якого кардинально інше бачення майбутнього та… нестерпний характер. Отож, на Вас чекає справжній вибух почуттів у світлій комедії про світло в кінці тунелю!

Вистава

Насиченим на події буде четвер, 25 січня. Зокрема о 18.00 год. в театрі ім. Івана Франка, Незалежності 42 відбудеться показ вистави "Готель двох світів".

Не поспішайте до виходу – його просто нема…Прийшов час запитань, відповідь на які… неминучa. Внаслідок фатальної недбалості Жюльєн Порталь, - головний редактор престижного журналу, бабій та цинік, - опиняється у предивному місці, мешканці якого зайняті одним: вони чекають...відповіді.

Вистава

Цього ж дня о 18.30 год. в готелі "Надія", Незалежності 40 відбудеться Вечір благодійності.

Відбудеться благодійний вечір в підтримку безпритульних тварин метою якого є збір коштів для БО «Дім Сірка» на придбання машини УАЗ. У програмі вечора: - розважальне шоу від ведучих «Без Б»; - шоу дресированих собак; - танці з шоу-балетом «Манго»; - фуршет; - благодійний аукціон; Не будьте байдужими, долучіться до доброї справи! Придбайте квитки (050) 434 09 87

Вечір благодійності

Ще один благодійний захід відбудеться о 20.00 год. в Panorama Pub, Північний бульвар 2А. Франківців кличуть на благодійний рок-концерт для збору коштів на реабілітаційний центр.

Для тебе і разом з тобою відриватимуться: Сни Дріади (Івано-Франківськ) Incomer (Львів) Брати Станіслава (Івано-Франківськ).

Благодійний рок-концерт

На завершення робочого тижня у п'ятницю, 26 січня о 18.00 год. можна піти в театр ім. Івана Франка, Незалежності 42 де покажуть виставу "Кар'єрні ігри".

Обман без антракту (16+). Лузерам вхід суворо заборонений: успіх не терпить слабкості! Заради нього можна багато чим пожертвувати та «Успіх» жадібно підіймає ціну… Що криється під цією блискучою обгорткою? Правдивий сенс життя чи може «апокаліптичний звір», посягаючий у кінцевому рахунку на одвічні людські цінності..? Фернандо не сумнівається ані в своїх силах, ні в тому, що отримає роботу у престижній міжнародній команії «Dekia» . Жодна співбесіда, і навіть троє «зубатих» конкурентів, не видаються йому серйозною перепоною до мети…Але таємничі завдання невидимого рекрутера ламають «пряму» його ідеально спланованого дня... Любителям захоплюючих квестів рекомендується!

<img alt="Результат пошуку зображень за запитом " кар'єрні="" ігри""="" data-cke-saved-src="https://i.ytimg.com/vi/TZAIpCrw7iA/maxresdefault.jpg" src="https://i.ytimg.com/vi/TZAIpCrw7iA/maxresdefault.jpg" style="height: 326px; width: 580px;">

У суботу, 27 січня о 18.00 год. можна піти в Театр ім. Івана Франка, Незалежності 42. Саме тут відбудеться показ нової вистави "Той, хто платить".

В нашому світі гроші вирішують все! А у світі Олександра за гроші можна купити навіть… але не будемо розкривати інтригу! За предивним бажанням м’сьє Амількара і волею його тугого гаманця троє цілком чужих людей сплітаються тісними родинними узами, для того, щоб переконатися - є речі, які не продаються! Інтригуюча французька драмо-комедія Іва Жаміака про кохання і бухгалтерію примусить і замислитись, і чимало посміятися!

Вистава

Читайте Бліц-Інфо в Telegram. Тільки найважливіші новини!