"Ленд Крузер", на якому Саїв порушив ПДР, належить його дружині й куплений майже за сто тисяч доларів


Автомобіль "Тойота Ленд Крузер", за кермом якого у стані алкогольного сп'яніння поліцейські затримали начальника управління Державної міграційної служби Сергія Саїва, купила його дружина у 2014 році за 959 667 гривень.

Про це свідчить щорічна електронна декларація Сергія Саїва, пише КУРС.

Самому ж Саїву належить автомобіль "Шкода Октавія" 2013 року випуску, який він купив того ж року за 220 000 гривень.

Як йдеться в декларації, заробітна плата за минулий рік у Саїва становила 186 213 гривень. Його дружина Богдана Саїв від підприємницької діяльності минулого року заробила 991 575 гривень. Ще 55 118 гривень вона отримала на роботі у державному підприємстві "Документ", що перебуває у сфері управління Державної міграційної служби країни.

За даними системи YouControl, Богдана Саїв – фізична-особа підприємець, зареєстрована в селі Дзвиняч на Богородчанщині, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Також дружина Саїва, за даними YouControl, є кінцевим бенефеціаром ТзОВ "С-Капітель", основним видом діяльності якого теж є будівництво. Однак всупереч закону начальник управління ДМС про це в декларації не вказав.

Сергій Саїв володіє житловим будинком у Дзвинячі площею 113,2 кв. м, ще один будинок у тому ж селі на 253,8 кв. м належить його дружині. Також вона має гараж, літню кухню, а також два нежитлові та три торгові приміщення площею від 71,2 кв. м до 621.9 кв. м.

Їхня дочка Соломія Саїв має земельну ділянку на 185,9 кв. м у Богородчанах.

Як раніше повідомляли кореспонденти Бліц-Інфо, Саїва зупинили нетверезим за кермом.

До теми: Керівник ДМС Прикарпаття пішов у відпустку, аби залишитись з правами?