Марцінків: 45 франківців, яка мали позитивні експрес-тести, одужали і перебувають на самоізоляції


Руслан Марцінків під час ранкового включення розповів про ситуацію в Івано-Франківську щодо кількості хворих на коронавірус.

Загалом, в області підтверджено лабораторно 160 випадків коронавірусної інфекції, 9 з них – летальні, інформує Бліц-Інфо.

«Серед цих хворих є 47 франківців. Чотири випадки летальні, ще щодо трьох смертей очікуємо підтвердження ПЛР-тесту. Маємо позитивну новину – за минулу добу в наших міських лікарнях не помер жоден франківець. Надіємося, що й так буде надалі», - висловив сподівання міський голова.

За словами очільника Івано-Франківська, загалом у міських медзакладах вже зроблено 640 експрес-тестів, з яких 187 виявилися позитивними.

«А саме, 104 випадки у центральній міській клінічній лікарні, 68 позитивних тестів - у лікарні №1, 8 – у нашому пологовому будинку та ще 8 – у центрі первинної медичної допомоги. Більшість з них очікують підтвердження з лабораторії на ПЛР-реакцію. П’ятеро пацієнтів є важкими та перебувають на штучній вентиляції легень. Також 45 осіб, які мали позитивні тести, вилікувалися і перебувають на самоізоляції вдома», - зазначив Руслан Марцінків.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!