Присвоєння Шевченку звання почесного журналіста висміяли у сатиричній програмі


У свіжому випуску програми "Вєсті. UA. Жир" висміяли присвоєння народному депутату Олександру Шевченку звання заслуженого журналіста.

Як відомо, нещодавно Національна спілка журналістів провела у Буковелі спільне виїзне засідання членів правління та секретаріату НСЖУ. Обговоривши назрілі проблеми та вдосталь відпочивши на гірськолижному курорті, керівництво Спілки не забули віддячити й "благодійнику", який допоміг влаштувати розвагу. У підсумку одноголосно прийняли рішення присвоїти звання Почесного члена обласної спілки журналістів народному депутату Олександру Шевченку.Посвідчення вручили прямо там, в Буковелі.

Ведучий зазначає, що журналісти у політику переходять часто, можна згадати "фронтовиків" - Княжицького та Чорновола, "БППешника" - Арієва, теперішнього посла в Канаді Андрія Шевченка і звичайно радикального редактора Олега Ляшка. Але змінилися часи, і змінились тенденції - тепер навпаки, депутати рвуться в журналісти, інформує Бліц-Інфо.

"У середу вершків української журналістики отримали нагородили "за сумлінну працю". Однак цього разу переможців визначали не дуже чесно, адже серед тріумфаторів не виявилось журналіста найпочеснішого - Олександра Шевченка", - іронізує ведучий Ігор Гаврищак.

Ведучий зауважує,те, що члени спілки, яким час від часу дають змогу безкоштовно полюбуватися красою Буковелю люблять його власника зрозуміло.

"А от, що не ясно - як тепер відрізнити представників древніх професій в Івано-Франківську. Бо хто не знає, Олександр Шевченко, то власник Буковелю. І як тільки наближаються вибори він звідусіль вітає кожного з усім. Зважаючи, як тримається перед камерою - журналіст природжений. А головне, у своїй роботі використовує новаторські методи: якщо береш інтерв'ю у людини, яка кричить потрібно брати ініціативу у свої руки. Зрештою нардеп настільки талановитий і щедрий, що до виборів може ще декілька спеціальностей освоїти, скажімо заслуженого художника або почесного стоматолога. От тільки працюватиме за звичною схемою, якщо розмальовуватиме, то фізіономії, якщо видалятиме зуби, то народними методами", - кепкує телеведучий.

Відео з 12.05 хвилини