Стало відомо ім'я ще одного спікера TEDxIvanoFrankivsk2017


П'ятий рік поспіль в Івано-Франківську відбуваються конференції TEDx. 2017 не став винятком.

Цьогоріч захід відбудеться 30 вересня в "Арені-центр". Вже відомо, що спікерами конференції стануть Алан Янг – колишній голова та головний виконавчий директор, провідної американської фірми Powers Young & Company, а нині волонтер Корпусу Миру в Україні, видавець і поет, нащадок галицької шляхти, кавалера міжнародного Ордену Усмішки Іван Малкович та Ярема Стецик – художник, музикант, дизайнер. А напереднодні організатори назвали ще одне прізвище. 

"Ім’я нашого наступного спікера можливо відоме не кожному, але його наукові дослідження мають величезне значення для людства. Олексій Рубанов - молодий український вчений, за освітою - математик. Він працює у сфері комп’ютерного програмного забезпечення. Розробив технологію навчання снайперів", - йдеться на сторінці заходу в мережі. 

За 8 років вивчення головного мозку людини Олексій дійшов висновку, що сучасний світ, в якому інформація стала доступніша, ніж будь-коли, не став більш освіченим. Люди не навчились вчитися. 

Він також є одним із лідерів міжнародного освітнього проекту Exosphere. Своє завдання він пояснює так: “Є rool-skill — правила и навички, які ви формуєте для себе самі. А є мета-skill и мета-roll — це правила формування правил. І є навичка для вивчення нових навичок. Наша система покращує мета-skill, тобто вчить вас вчитися новим навичкам".

"30 вересня Олексій Рубанов готовий поділитися “силою розуму” з гостями TEDxIvanoFrankivsk2017. Не втрачайте нагоди “прокачати” свої знання!", - закликають організатори.

До теми: Силою розуму та ідеї дивуватимуть франківців на TEDxIvanoFrankivsk 2017