В ратуші говорили про створення бренду Івано-Франківська


Сьогодні, 24 лютого в міській ратуші перше засідання робочої групи з розробки маркетингової стратегії Івано-Франківська та його бренду.

Присутні також долучаться до розроблення маркетингової стратегію міста, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

«Ми хочемо показати наше місто, як найкраще місто в Україні, місто яке приваблює туристів та має значний економічний та інвестиційний потенціал», - акцентує начальник управління економічного та інтеграційного розвитку Надія Крохмач.

Чиновниця зауважує, що для того щоб розробити повноцінний бренд потрібно докласти чимало зусиль. Після затвердження свого бренду, Франківськ матиме своє обличчя. А завдяки цьому відкриються більше перспектив розвитку міста.

За словами керівника групи експертів проекту Проміс Ігоря Лепьошкіна, в Івано-Франківську проводять багато заходів, позиціонують місто. Однак є проблема в тому, що немає чітко виробленої системи діяльності, тож різні групи населення позиціонують місто зі своєї точки.

«Ми сформулювали для себе, який повинен бути Івано-Франківськ через десять років. Аналізуючи все, ми зрозуміли, що на сьогоднішній день важко ідентифікувати з чим асоціюється Івано-Франківськ. Особливо для зовнішньої аудиторії важко зрозуміти яке це місто,», - зазначає Лепьошкін.

Він додає, що логотип – це не бренд. Саме тому потрібно розробити саме бренд, адже –  це ідентичність громади.