Двоє неповнолітніх дівчат "скупились" в супермакеті без грошей


Майже кожен десятий злочин в Україні вчиняє неповнолітній. Найчастіше малолітні злочинці ідуть на злочин не розуміючи наслідків своєї діяльності. Як виявилось і цього разу. Двоє підлітків, які вдались до пограбування у франківському магазині не зрозуміли вагомості перед законом за скоєне.

На пульт централізованого спостереження поліції охорони Івано-Франківської області надійшло повідомлення про те, в що в торговельному центрі міста скоєно крадіжку.

На місце пригоди одразу виїхав наряд групи швидкого реагування, які встановили, що невідомі особи скоїли крадіжку в магазині на загальну суму близько 1800 гривень.

Як не прикро, але крадіями виявилися неповнолітні - 16-річна жителька Галича та 17-річна львів’янка. Обоє дівчат, надіючись на безкарність по даному злочину, набрали в магазині різноманітного виду товарів від засобів гігієни до нижньої білизни.

Даних осіб затримано та доставлено до Івано-Франківського відділу поліції для проведення перевірки на причетність до інших крадіжок та винесення відповідного процесуального рішення.