На одне місце у новій поліції Івано-Франківська вже претендують шість осіб


У перший день набору до патрульної поліції Івано-Франківська подали заявки 1187 кандидатів.

Прикметно, що більше половини претендентів на службу у прикарпатській патрульній поліції (56%) скористалися можливістю надіслати онлайн-анкети, інформує прес-служба обласної міліції.

Як виявилося, серед кандидатів, які найпершими зголосилися стати поліцейськими в Івано-Франківську, 62,3 відсотка – чоловіки, відповідно 37,7 відсотка – жінки. Майже дві третини з них (63,8%) мають вищу освіту. Серед кандидатів, які подали свої заявки у перший день набору, 3,5 відсотка – діючі працівники міліції.

Нагадаємо, що набір до патрульної поліції в Івано-Франківську триватиме до 18 вересня. Бажаючі особисто подати заявку та заповнити анкету можуть звертатися в Івано-Франківську за адресою вул. Незалежності, 42 (приміщення Івано-Франківського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. І.Франка) щоденно (крім вихідних) з 9.00 до 18.00. При собі потрібно мати паспорт громадянина України та ідентифікаційний код. Бажано — посвідчення водія.

Детально ознайомитись із умовами конкурсу, а також заповнити онлайн-анкету можна на сайті www.mvs.gov.ua. Додаткову інформацію кандидатам також нададуть за телефоном «гарячої лінії» — (0342) 58-60-00.