Патрульній поліції Франківська виділять понад один мільйон з обласного бюджету


Щоправда, протягом чотирьох років по 300 тисяч гривень. Саме такі зміни внесли до Регіональної цільової програми профілактики правопорушень .

Виділення коштів з обласного бюджету сьогодні підтримали на черговому засіданні обласної ради, передає кореспондент Бліц-Інфо.

Як зазначається у проекті рішення, у результаті реалізації заходів програми очікується удосконалення форм і методів профілактики правопорушень та підвищення ефективності оперативно-розшукових заходів; зниження рівня злочинності; належний захист правоохоронними органами прав і свобод громадян та інше.

Загалом, на програму з 2016 до 2020 років заплановано виділитити з обласного бюджету 10 мільйонів 621 тисяч. З них по 300 тисяч гривень щороку ( з 2017 до 2020) - для патрульної поліції Івано-Франківська на заходи по охороні громадського порядку. А саме, для забезпечення паливно-мастильними матеріалами поліцейських авто та покращення матеріально-технічного забезпечення управління патрульної поліції Івано-Франківська.

Тож після обговорення облрада підтримала дане питання.

Нагадаємо, на початку сесії до зали прийшли активісти та бійці АТО. Опісля депутати прийняли звернення з вимогою врегулювати економічну і соціально-політичну ситуацію в Україні. Також депутати вже прийняли звернення щодо прийняття державної програми реабілітації бійців АТО і визнання добровольців, що загинули в АТО посмертнозабезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та звернення щодо спрощеного використання наркотичних та психотропних засобів у віддалених медзакладах.