Суд у справі атовця, що побив неповнолітнього кривдника сина, перенесли


Сьогодні, 23 серпня і Івано-Франківському міському суді мало відбутися засідання у справ учасника АТО Віталія Мельничука, якого звинувачують у побитті підлітка з 13-ї школи Юрія Перепічки.

Однак, слухання перенесли на 9 жовтня через те, що суддя Олег Лазарів перебуває на засіданні колегії суддів.

Нагадаємо, нещодавно юрист, координатор Української Гельсінської Спілки з прав людини Олег Веремієнко опублікував на своїй сторінці відео з побиття учня Юрія Ільницького. За словами юриста, це не перший такий випадок. Інцидент трапився у школі №13. Тоді на захист сироти став Віталій Мельничук. Незабаром його жорстоко побила та ж компанія, що била сироту Юрія. Веремієнко впевнений, що правоохоронні органи та працівники школи проявляють бездіяльність щодо побиття Віталія Мельничука, який через це тратив зір на 50% та перебував у важкій депресії.

Пізніше на прес-конференції у Києві Олег Веремієнко, школяр Віталій Мельничук і його бабуся Наталія Мельничук розповіли, як та сама компанія підлітків побила Мельничука 28 січня цього року. За словами жінки, зараз у побитті звинувачують її сина – учасника АТО. Колишній «беркутівець» тоді зламав ніс дев’ятикласнику. Слід зауважити, на з’ясування стосунків з кривдниками сина він прийшов у бронежилеті та з пістолетом.

До теми: В Івано-Франківську судять учасника АТО за побиття неповнолітнього кривдника сина