Прикарпатські учасники АТО вимагають від забудівників не прикривати незаконне будівництво темою війни


Громадська спілка "Івано-Франківська обласна асоціація учасників та ветеранів АТО" засудила незаконне будівництво і попросила забудівників не маніпулювати темою війни.

Відповідне звернення на засіданні виконкому міської ради зачитав голова спілки Тарас Шпук.

"Громадська спілка учасників та ветеранів АТО в жодному разі не підтримувала, не підтримує і не буде підтримувати будь-які дії, що мають ознаки незаконності, в тому числі незаконне будівництво і незаконне виділення земельних ділянок в Івано-Франківську та області. 

Особи та представники організацій, що заявляють про свою підтримку щодо незаконного будівництва чи виділення земельних ділянок, прикриваючись участю чи темою АТО, діють виключно в особистих інтересах і не уповноважені висловлювати позицію громадської спілки.

Громадська спілка "Івано-Франківська обласна асоціація учасників та ветеранів АТО" вимагає вирішення спірних питань виключно в правовому полі згідно з чинним законодавством.

Співпраця громадської спілки "Івано-Франківська обласна асоціація учасників та ветеранів АТО" із забудовниками, департаментом земельних відносин, іншими органами може бути заснована лише на принципах законності та порядності", - зачитав звернення Тарас Шпук.